Feyenoord bindt 'oer-Feyenoorder' voor 14e en 15e jaar: 'Nog steeds tevreden'

Feyenoord bindt 'oer-Feyenoorder' voor 14e en 15e jaar: 'Nog steeds tevreden'

03-05-2018 11:26
31

Jean-Paul van Gastel blijft verbonden aan Feyenoord. De Rotterdamse club heeft donderdag het aflopende contract van de assistent van hoofdtrainer Giovanni van Bronckhorst verlengd.

Van Gastel ligt nu tot de zomer van 2020 vast in De Kuip. Hij maakt al sinds 2011 deel uit van de Feyenoord-staf. Eerst als assistent van Ronald Koeman en Fred Rutten en sinds de zomer van 2015 als rechterhand van Van Bronckhorst, met wie hij de afgelopen drie jaar vier prijzen pakte. Daarvoor was Van Gastel tussen 1996 en 2001 als speler actief in Rotterdam-Zuid en sinds 2005 jeugdtrainer in de Feyenoord-opleiding.

"We zijn nog steeds zeer tevreden over de belangrijke rol die Jean-Paul van Gastel binnen deze technische staf inneemt", reageert technisch directeur Martin van Geel op de clubsite. "Ook voor de continuïteit zijn we erg blij dat er met hem en Giovanni van Bronckhorst al jaren twee oer-Feyenoorders in de trainersstaf zitten. Bovendien blijft Jean-Paul dagelijks zijn waarde als uitstekende veldtrainer bewijzen."

Feyenoord nam vorige week afscheid van Jan Wouters. De assistent-trainer moest vertrekken, omdat Van Geel het tijd vond voor vers bloed. Denny Landzaat is in beeld om zijn rol over te nemen.