Update: Het Laatste Nieuws: Anderlecht richt pijlen op Maher

Update: Het Laatste Nieuws: Anderlecht richt pijlen op Maher

04-05-2018 08:18
56

Adam Maher heeft zich ondanks de degradatie van FC Twente in de kijker gespeeld. Clubs uit binnen- en buitenland hebben interesse in de middenvelder.

Dat meldt Voetbal International. Maher speelt in de tweede seizoenshelft bij FC Twente, dat hem transfervrij overnam van PSV. Ondanks de degradatie lijkt hij zijn visitekaartje te hebben afgegeven in Enschede. Vier clubs zouden zich hebben gemeld bij het management van de 24-jarige middenvelder.

Het gaat volgens VI om een club uit de Premier League, een club uit de Primera División, een grote club uit België en een Nederlandse club. Maher lijkt vooralsnog geen keuze te maken: hij houdt alle opties open en hakt pas later de knoop door over zijn toekomst.

Maher tekende in januari een contract tot het einde van het seizoen, waardoor hij in de zomer transfervrij is. Namens Twente was hij goed voor één doelpunt in vijftien wedstrijden. De vijfvoudig Oranje-international had een basisplaats bij zowel Gertjan Verbeek als Marino Pusic.

Update 4/5 08:19: De 'grote club uit België' is Anderlecht. Dat meldt Het Laatste Nieuws in België. De Vlaamse topclub heeft concurrentie van clubs uit Nederland, Engeland en Spanje.