Telegraaf: Ajax werkt 'in het geheim' aan sensationele Eredivisie-rentree Tadic

Telegraaf: Ajax werkt 'in het geheim' aan sensationele Eredivisie-rentree Tadic

07-05-2018 00:30
144

Ajax is van plan om voor een sensationele transfer te zorgen, meldt De Telegraaf zondagavond. De Amsterdammers zouden Dusan Tadic van Southampton op het oog hebben als vervanger van de waarschijnlijk vertrekkende Hakim Ziyech.

De Eredivisie is geen onbekend terrein voor Tadic. Tussen 2010 en 2014 verdedigde de linkspoot uit Servië de kleuren van FC Groningen en FC Twente. Vervolgens stapte Tadic voor 14 miljoen euro over naar Southampton, waar de 51-voudig Servisch international nog een contract heeft tot de zomer van 2020.

Hoeveel Ajax op tafel moet leggen om Tadic los te weken van The Saints, is vooralsnog niet bekend. Ook is het nog maar de vraag of de 29-jarige buitenspeler het ziet zitten om naar Amsterdam te verhuizen. Mogelijk zal het een en ander afhangen van een eventuele degradatie van Southampton. De club staat, met nog twee Premier League-wedstrijden te gaan, op een gedeelde zeventiende plek met Swansea City. De twee spelen dinsdagavond een cruciale degradatiekraker tegen elkaar, waarna Southampton op de laatste speeldag kampioen Manchester City ontvangt.