Lozano met spoed in taxi naar Schiphol: Nu kan hij zich opmaken voor het WK

Lozano met spoed in taxi naar Schiphol: "Nu kan hij zich opmaken voor het WK"

07-05-2018 14:35
62

Hirving Lozano is na de laatste competitiewedstrijd van PSV als de bliksem vertrokken uit Nederland. Niet omdat de PSV'er boos was over het uitblijven van doelpunten, maar hij kan zijn vrije tijd goed gebruiken.

Lozano pakte na PSV - FC Groningen (0-0) meteen de taxi naar Schiphol, waar hij zijn gezin ontmoette voor een weekje vakantie in het buitenland. Binnenkort moet hij zich melden bij de nationale ploeg van Mexico ter voorbereiding op het WK in Rusland. Het Eredivisie-seizoen afsluiten met de topscorerstitel, bleek een brug te ver. Lozano eindigde op zeventien doelpunten.

"Bij die eerste plaats is hij ook niet echt in de buurt geweest, eerlijk gezegd", doelt trainer Phillip Cocu in De Telegraaf op het verschil van vier goals met topscorer Alireza Jahanbakhsh. Na afloop sprak Cocu met Lozano. "Er zat misschien ook nog wat angst in zijn spel, zeker bij hoge ballen, door die schouderblessure van vorige week. Goed dat hij in ieder geval weer een wedstrijd heeft gespeeld. Nu kan hij zich opmaken voor het WK."