LIVE-discussie: Vitesse en ADO beginnen jacht op Europees ticket in Den Haag

LIVE-discussie: Vitesse en ADO beginnen jacht op Europees ticket in Den Haag

09-05-2018 17:50
47

Vitesse en ADO Den Haag trappen woensdagavond de play-offs om Europees voetbal af. Coach Edward Sturing van de Arnhemmers kan in de Hofstad over een volledig fitte selectie beschikken.

Onder meer Roy Beerens en Thulani Serero zitten na hun blessures weer bij de groep. Beide spelers staan ook meteen weer in de basis, waardoor Vitesse in de gebruikelijke opstelling begint. Serero vormt een middenveld met smaakmaker Mason Mount en Navarone Foor. Beerens moet samen met Bryan Linssen spits Tim Matavz bedienen.

Bij ADO is Robert Zwinkels weer helemaal fit. De doelman, die een maand aan de kant stond met een liesblessure, keert dan ook terug onder de lat tegen Vitesse. Trainer Fons Groenendijk kiest verder voor dezelfde tien veldspelers als afgelopen weekend tegen Roda JC. 

Dat betekent dat de flanken van de Haagse ploeg worden bezet door Erik Falkenburg en Sheraldo Becker. Thijmen Goppel neemt de honneurs als rechtsback waar. De snelle Leiderdorper vervangt wederom de geblesseerde Tyronne Ebuehi. 

De opstellingen

ADO Den Haag: Zwinkels; Goppel, Beugelsdijk, Kanon, Meijers; Bakker, El Khayati, Immers; Falkenburg, Johnsen, Becker

Vitesse: Houwen; Karavaev, Kashia, Miazga, Büttner; Serero, Mount, Foor; Beerens, Matavz, Linssen