Nieuws vanuit Uruguay: negentienjarige middenvelder gaat meetrainen in Groningen

Nieuws vanuit Uruguay: negentienjarige middenvelder gaat meetrainen in Groningen

FC Groningen lijkt binnenkort exotisch bezoek te ogen verwelkomen. Volgens berichten uit Uruguay staat de negentienjarige middenvelder Alejandro Della Nave op het punt om een tweewekelijkse trainingsstage af te werken bij de nummer twaalf van de Eredivisie.

Zijn huidige werkgever, Club Atlético Torque, meldt het nieuws via de officiële kanalen. Volgens de club is Della Nave inmiddels al op het vliegtuig gestapt. Wanneer de middenvelder precies zal arriveren in Groningen, wordt niet vermeld. Della Nave staat pas sinds februari onder contract bij zijn huidige club. Daarvoor verdedigde hij de kleuren van Centro Atlético Fénix, dat net als Club Atlético Torque afkomstig is uit Montevideo.

Wanneer Della Nave weet te overtuigen tijdens zijn stage, kan hij alweer de zesde Uruguayaan in Groningse dienst worden. Luis Suárez en Bruno Silva wisten in de Euroborg uit te groeien tot publiekslieveling. Mario Rodríguez, David Teixeira en Matías Jones hadden minder succes tijdens hun periode in het groen-wit.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s