Fortuna strikt eerste versterking na promotie: Ik heb een naam hoog te houden

Fortuna strikt eerste versterking na promotie: "Ik heb een naam hoog te houden"

11-05-2018 13:08
42

Fortuna Sittard heeft de eerste versterking voor volgend seizoen binnen. Alessandro Ciranni zette vrijdag zijn handtekening onder een driejarig contract in Zuid-Limburg.

Dat bevestigt Fortuna via de officiële kanalen. Ciranni komt transfervrij over van MVV en is de beoogde concurrent van Clint Essers, die dit seizoen de vaste rechtsback was in Sittard. Na de zomerstop start de Belgische rechtsback samen met de selectie aan de voorbereiding op het nieuwe seizoen in de Eredivisie.

"Alessandro is een getalenteerde jonge speler met veel groeipotentieel. Hij komt voort uit de jeugdopleiding van KRC Genk. Een club en een opleiding van naam en faam in België", reageert voorzitter Isitan Gün op de clubsite. "Alessandro is aanvallend ingesteld, waarbij zijn snelheid natuurlijk goed van pas komt. Echt een speler die goed past in de lange termijn strategie van de club."

Ciranni heeft twee doelen bij Fortuna Sittard. "Samen met mijn medespelers wil ik ervoor zorgen dat we ons volgend seizoen handhaven. We gaan niet 'zomaar' meedoen. Ik wil mijn steentje bijdragen door zoveel mogelijk te spelen. Daarnaast heb ik een naam hoog te houden als het gaat om vrije trappen. Die naam wil ik ook in de Eredivisie hooghouden!"

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie