Feyenoord krijgt transferadvies: Die moet je dan van Manchester City huren

Feyenoord krijgt transferadvies: "Die moet je dan van Manchester City huren"

11-05-2018 21:30
31

Manu Garcia zou een uitstekende aanwinst voor Feyenoord zijn, stelt journalist Sjoerd Mossou vrijdagavond bij FC Rijnmond. De uitgesproken supporter van NAC Breda is gecharmeerd van de Spaanse spelmaker van Manchester City, die anderhalf jaar lang op huurbasis in het Rat Verlegh Stadion speelde.

"Feyenoord heeft behoefte aan een creatieve middenvelder: dat was een beetje het probleem van dit seizoen. Ze hebben toch iemand nodig die een medespeler vrij voor de keeper kan zetten. Of die rondlopen in Nederland? Nou, ik ken er wel één...", stelt Mossou. "Die moet je dan van Manchester City huren. Als je Manu Garcia geen goede speler vindt, dan snap je er weinig van."

Mossou denkt ook dat Feyenoord een goede kans maakt wanneer het daadwerkelijk een poging wil ondernemen om de Spanjaard te huren. "Hij zal bij Manchester City niet meteen in het eerste komen, dus je zou hem best nog een jaar kunnen huren. Een stap naar een Nederlandse topclub zou logisch zijn. Hij is pas twintig en kan hierna altijd nog verder kijken."

Manu Garcia staat nog tot 2020 onder contract bij de Engelse landskampioen. Of The Citizens van plan zijn om hem nóg een jaar uit te lenen, is nog niet bekend.