Polak overmand door emoties: Ik wil helemaal niet voor de camera staan!

Polak overmand door emoties: "Ik wil helemaal niet voor de camera staan!"

13-05-2018 19:20
16

Sjaak Polak werd zondag met SJC kampioen van de Hoofdklasse A. Na de 2-1 zege op concurrent Achilles 1894 werd de dolblije trainer overmand door emoties en gaf hij een typisch interview aan Omroep West.

"Als je ziet wat ik heb meegemaakt... Ik kom van heel ver en heel diep", stamelt Polak. "In mijn omgeving zei iedereen: nu moet jij kampioen worden. Dat kun je wel zeggen, maar dan moet je het ook doen hè. Hoe we dit gedaan hebben, dat is onvoorstelbaar. Verdomme, het is ongelooflijk. Het besef komt nu pas binnen. Zó mooi. Nu gaan we eerst lekker een drankje drinken. Ik wil helemaal niet voor de camera staan!"

Door het kampioenschap speelt SJC volgend seizoen in de Derde Divisie op zondag. "We hebben het bewezen met z'n allen, met 52 mensen en alle vrijwilligers. Natuurlijk ben ik hard, maar ik ben ook eerlijk naar mijn mensen. Dat je dit bereikt is ongelooflijk. Niemand gaf ons een stuiver en het is met vallen en opstaan gegaan, maar dit is zo mooi. Ik ben er ontzettend trots op. Nu is het tijd voor een heerlijk drankje. Nu is het klaar."

Check ook: Succestrainer Polak houdt het niet droog na veroveren van kampioenschap