'Van Persie nodigde journalisten uit en maakt beslissing om 00.30 uur bekend'

'Van Persie nodigde journalisten uit en maakt beslissing om 00.30 uur bekend'

14-05-2018 22:55
81

Maandagavond laat (00.30 uur) wordt duidelijk of Robin van Persie stopt of doorgaat. De Feyenoord-spits heeft een aantal journalisten uitgenodigd aan wie hij zijn verhaal heeft verteld. Dat wordt maandagavond gemeld bij het programma Natafelen van FOX Sports. De journalisten kunnen het verhaal dan rustig uittikken en plaatsen.

"Hij heeft een geselecteerd groepje journalisten uitgenodigd die hem tijdens zijn carrière hebben gevolgd", zegt Algemeen Dagblad-journalist en Feyenoord-watcher Mikos Gouka. "Daar heeft hij het verhaal aan verteld." Welke media dat zijn? "VI, Telegraaf, AD en de Volkskrant. Die weten het al."

Telegraaf-journalist Valentijn Driessen weet niet wat Van Persie gaat beslissen. "Ik weet het echt niet. Hij wilde het om half 1 naar buiten brengen. Hij wilde zijn verhaal goed vertellen. Het moest geen Tweetje worden of een vluchtig iets. Hij wilde duidelijk vertellen wat hij gaat doen. Dat is de reden waarom hij de kranten heeft gebruikt. Hij wilde het goede verhaal op papier hebben."