De Boer ontkent en doet belofte: Ik kom alleen terug naar Nederland voor Ajax

De Boer ontkent en doet belofte: "Ik kom alleen terug naar Nederland voor Ajax"

15-05-2018 10:37
70

Frank de Boer ontkent dat hij door Ajax is benaderd om het eventueel over te nemen van Erik ten Hag. Dat gerucht werd vorige week verspreid door De Telegraaf.

Frank's broer Ronald zei over het gerucht al dat het 'totale onzin' is. Telegraaf-journalist Valentijn Driessen zei maandagavond bij het programma Natafelen op FOX Sports dat hij het logisch vindt dat zowel Ajax als het kamp De Boer het gerucht ontkent, omdat de positie van Ten Hag daarmee ondermijnt zou worden. Het verhaal zou wel degelijk kloppen.

De Boer ontkent vervolgens zelf ook: "Het klopt dat ik níet door Ajax ben benaderd", zo wordt hij geciteerd door De Telegraaf. De Boer (48) is momenteel clubloos en heeft wel oren naar een nieuwe uitdaging. Geen andere Nederlandse club dan Ajax maakt kans op zijn handtekening, zegt hij. "Ik kom alleen terug naar Nederland voor Ajax."

"Soms komen er dingen naar boven, waardoor je zaken weet die je eigenlijk niet hoort te weten en die helemaal niet in de publiciteit mogen komen. Dit is bijna eerstehands informatie", zei Driessen maandagavond.