'Dembélé kan klapper maken: contractvoorstel van 180.000 euro per week'

'Dembélé kan klapper maken: contractvoorstel van 180.000 euro per week'

Gepubliceerd: woensdag 16 mei 2018 om 08:12wo 16-05-2018 om 08:12

Mousa Dembélé heeft zijn laatste wedstrijd voor Tottenham Hotspur waarschijnlijk al gespeeld. Engelse en Belgische media voorspellen dat de middenvelder van Spurs in de zomer naar China verkast. Daar ligt voor Dembélé (30) een gigantisch contract klaar. 

Hoewel Mauricio Pochettino geen kans onbenut laat om zijn bewondering uit te spreken voor Dembélé, staan de Tottenham-manager en voorzitter Daniel Levy blijkbaar niet te springen om de Belg een nieuw, meerjarig contract aan te bieden. Er zijn twijfels over de fysieke gesteldheid van Dembélé. De afgelopen seizoenen miste de oud-speler van AZ en Willem II veel wedstrijden vanwege onder meer een enkelblessure.

In de slotfase van zijn loopbaan wil Dembélé graag nog één financiële klapper maken, weet onder meer Het Laatste Nieuws. Zijn huidige deal in Londen loopt in 2019 af. Als Spurs hem inderdaad geen meerjarig contract aanbiedt, is de kans erg groot dat Dembélé naar China verkast. 

Beijing Guoan is naar verluidt bereid om hem zo'n 180 duizend euro per week aan salaris te betalen. Geld is geen probleem voor de Aziatische topclub: in januari werd er nog 74 miljoen euro (!) afgetikt voor Villarreal-spits Cédric Bakambu. 

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws