'PSV heeft zomeraanwinst bijna binnen: driejarig contract, meteen verhuurd'

'PSV heeft zomeraanwinst bijna binnen: driejarig contract, meteen verhuurd'

16-05-2018 23:21
72

De transfer van Lars Unnerstall naar PSV is bijna in kannen en kruiken. Dat melden De Telegraaf en het Eindhovens Dagblad. De Duitse doelman speelt volgend seizoen nog bij VVV-Venlo.

Unnerstall ondergaat donderdag een medische keuring in Brabant. Als dat geen problemen oplevert, staat hij vanaf 1 juli onder contract bij PSV. De 27-jarige doelman tekent voor drie jaar. Het is de bedoeling dat de Eindhovense club hem eerst nog een jaar verhuurt aan VVV.

PSV betaalt géén transfersom voor Unnerstall, die vorig jaar zijn handtekening zette onder een eenjarig contract bij VVV. In Venlo maakte hij een uitstekende indruk. Ook in de drie ontmoetingen met PSV dit seizoen deed Unnerstall het goed, hoewel hij liefst twaalf doelpunten om zijn oren kreeg.

Unnerstall stond eerder onder contract bij Schalke 04, FC Aarau en Fortuna Düsseldorf. Ook sc Heerenveen was naar verluidt voor hem in de markt. Met zijn komst speelt PSV alvast in op de aflopende contracten van Jeroen Zoet en Eloy Room (beiden tot medio 2019).