SC Heerenveen heeft opvolger Streppel binnen: voormalig Ajax-man tekent contract

SC Heerenveen heeft opvolger Streppel binnen: voormalig Ajax-man tekent contract

Gepubliceerd: donderdag 17 mei 2018 om 15:10do 17-05-2018 om 15:10

Jan Olde Riekerink is de komende twee jaar hoofdtrainer van sc Heerenveen. De opvolger van Jurgen Streppel is donderdagmiddag gepresenteerd in het Abe Lenstra Stadion. 

De 55-jarige oefenmeester is blij met de nieuwe uitdaging. "Het is bijzonder om hier te zijn, ik ben blij en trots om in de Eredivisie aan de slag te gaan", luidt de eerste reactie van Olde Riekerink op een persconferentie. "Ik ben vooral blij dat ik nu trainer van Heerenveen ben, het is een club met veel mooie tradities."

Olde Riekerink neemt het stokje over van Streppel, wiens contract niet werd verlengd. Eerder was de Tukker onder meer werkzaam voor de Ajax-jeugdopleiding en Galatasaray. In februari 2017 werd Olde Riekerink ontslagen bij de Turkse topclub. 

"We zijn blij dat we vandaag de nieuwe trainer kunnen presenteren", reageert technisch manager Gerry Hamstra. "Jan is een trainer die past bij de kernpunten van onze profielschets; presteren met zelf opgeleide en gescoute spelers, attractief voetbal en de individuele ontwikkeling van spelers."

Poll

Is Olde Riekerink geschikt voor sc Heerenveen?

(1432 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws