Heerenveen is overtuigd en legt centrale verdediger vast tot zomer van 2020

Heerenveen is overtuigd en legt centrale verdediger vast tot zomer van 2020

18-05-2018 16:50
10

SC Heerenveen heeft Vanja Drkusic vastgelegd. De achttienjarige centrale verdediger tekende vrijdagmiddag een contract voor drie seizoenen met een optie op nog een seizoen.

De Sloveense verdediger speelt dit seizoen in Heerenveen O19, dat getraind wordt door Paul Raveneau. Ook maakt Drkusic geregeld minuten bij Jong Heerenveen. De technische leiding van de Friezen is overtuigd van Drkusic en heeft besloten om hem langer vast te leggen. Vrijdag heeft hij een nieuwe meerjarige verbintenis gesigneerd, zo heeft Heerenveen via de officiële kanalen gecommuniceerd. Drkusic werd begin 2016 door Heerenveen overgenomen van het Sloveense NK Krsko.

Donderdag maakte Heerenveen de komst van hoofdtrainer Jan Olde Riekerink bekend. De 55-jarige trainer tekende in Friesland een contract voor twee seizoenen. Hij volgt Jurgen Streppel op, die momenteel clubloos is.

Technisch manager Gerry Hamstra richt zich voor het eerste elftal in ieder geval op een spits. Verwacht wordt Reza Ghoochannejhad deze zomer vertrekt. De club zoekt ook nog een extra doelman en een vervanger van de geblesseerde Stijn Schaars.