Willem II wil 'topsportklimaat' creëren en verlengt met 84-voudig international

Willem II wil 'topsportklimaat' creëren en verlengt met 84-voudig international

18-05-2018 20:10
11

Joris Mathijsen blijft de komende jaren verbonden aan Willem II. De Tricolores hebben het contract van de technisch directeur opengebroken en verlengd, meldt de club vrijdagavond via de officiële kanalen.

De oud-verdediger ligt nu tot de zomer van 2022 vast bij de nummer dertien van het afgelopen Eredivisie-seizoen. "Ik waardeer het vertrouwen van de clubleiding dat ik de komende vier jaar de ingeslagen weg kan voortzetten. We hebben de afgelopen twee jaar mooie stappen bij de club gemaakt", vertelt de 84-voudig Oranje-international, die echter benadrukt dat er nog veel rek zit in de Tilburgers. "De komende jaren gaan wij verder bouwen aan een topsportklimaat binnen alle geledingen van de club."

Algemeen directeur Berry van Gool is ook meer dan tevreden over de deal. "Dat Joris voor langere tijd aan de club verbonden blijft, is een mooie stap om onze gezamenlijke doelen te bereiken", laat Van Gool weten. Mathijsen begon in de zomer van 2016 aan zijn klus in Tilburg: na één seizoen als technisch manager werd de geboren Brabander bevorderd tot technisch directeur.