Blind is reserverol zat en denkt aan zomers vertrek bij Manchester United

Blind is reserverol zat en denkt aan zomers vertrek bij Manchester United

Gepubliceerd: maandag 21 mei 2018 om 12:06ma 21-05-2018 om 12:06

Het vierde jaar van Daley Blind bij Manchester United verliep ronduit teleurstellend. De verdediger begon het seizoen nog als basisspeler, maar raakte daarna geblesseerd en slaagde er niet in zich terug te knokken in het elftal. Hij overweegt te vertrekken.

"Daar gaan we in de vakantie eens rustig over nadenken. Ik staar me niet blind op de Premier League, maar aan de andere kant is United echt een mooie club en heb ik nog een contract tot volgend jaar zomer", zegt Blind (28) in gesprek met het Algemeen Dagblad. "Na een blessure ben ik er in de tweede helft van het seizoen niet echt meer bijgekomen. Dat was een moeilijke tijd voor me."

"Maar United is ook een grote club. Natuurlijk is daar veel concurrentie. Ik sta daar nog een jaar onder contract", vervolgt de 52-voudig international, die een vertrek bij the Mancunians niet uitsluit. "Ik zal zeker geen paniektransfer maken. Want het is niet gezegd dat je bij een nieuwe club wel gaat spelen. Het is even afwachten, maar het lijkt me logisch dat ik niet tevreden was over de tweede helft van het seizoen. Dus eerst maar eens op vakantie en dan alle mogelijkheden naast elkaar leggen."

Poll

Zou jij Blind een vertrek adviseren?

(3447 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws