Breaking news

LIVE: wéér geen Schuurs bij Ajax, Jörgensen krijgt voorkeur boven Pratto

Mogelijke WK-ganger treurt niet: Nog steeds leuk om voor Ajax te spelen

Mogelijke WK-ganger treurt niet: "Nog steeds leuk om voor Ajax te spelen"

Gepubliceerd: maandag 21 mei 2018 om 14:54ma 21-05-2018 om 14:54

Kasper Dolberg behoort tot de voorselectie van de Deense nationale ploeg, maar is er nog niet gerust op dat hij definitief mee mag naar het WK. De jonge spits heeft een teleurstellend jaar achter de rug bij Ajax, maar gaat niet bij de pakken neer zitten. 

"Ik heb niet het gevoel dat ik te veel heb gespeeld dit seizoen, dus ik kan het WK wel aan. Ik ga mijn best doen en blijf hoopvol", aldus Dolberg tegenover het Deense medium Finans. Om verschillende redenen, waaronder een vervelende blessure, kwam hij het afgelopen seizoen maar mondjesmaat in actie. "Of ik ver van mijn topvorm sta? Dat weet ik niet, maar op de training voel ik me fit en mentaal zit het ook wel goed."

Hoewel alle prijzen aan Ajax voorbij gingen, treurt Dolberg niet. In tegenstelling tot de zomer van 2017, wordt er nu niet van alle kanten aan hem getrokken en lijkt hij gewoon in Amsterdam te blijven. "Het is nog steeds leuk om voor Ajax te spelen. Dit seizoen was slecht in alle opzichten, maar uiteindelijk ben ik blij en trots om daar te spelen. De sfeer in de kleedkamer is bovendien prima."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws