Update: Sparta-verdediger is nog niet vertrokken na degradatie en gaat in gesprek

Update: Sparta-verdediger is nog niet vertrokken na degradatie en gaat in gesprek

Gepubliceerd: dinsdag 22 mei 2018 om 11:39di 22-05-2018 om 11:39

Robert Mühren en Sander Fischer dalen niet met Sparta af naar de Jupiler League. De aanvaller en de verdediger verlaten Het Kasteel, weet De Telegraaf. Mühren en Fischer zijn waarschijnlijk de eersten van een heel bataljon aan spelers dat vertrekt. 

Mühren werd afgelopen zomer voor twee seizoenen gehuurd van het Belgische Zulte-Waregem. In die overeenkomst werd opgenomen dat de Volendammer zou terugkeren naar Zulte bij degradatie van Sparta.

De Rotterdamse club lichtte eerder dit jaar een optie in het aflopende contract van Fischer. Die optie is echter alleen geldig voor de Eredivisie. Dat betekent dat de ervaren stopper nu transfervrij is. De verwachting is dat veel andere spelers ook vertrekken. 

Trainer Henk Fraser en technisch directeur Henk van Stee gaan snel in actie komen op de transfermarkt, laat laatstgenoemde weten. "We zullen ons snel versterken. We willen ook zo snel mogelijk weer terug naar de Eredivisie."

Update 11.39: Fischer blijft mogelijk toch bij Sparta, meldt het Algemeen Dagblad dinsdagochtend. Daar waar Mühren automatisch vertrekt uit Rotterdam-West, gaat de verdediger nog met Sparta om de tafel. Of Fischer het ziet zitten om komend seizoen in de Jupiler League te spelen, is nog onduidelijk.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Keert Sparta met Fraser binnen een jaar terug?

Ja
40%
Nee
60%
(5365 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws