Emotioneel afscheid van FC Utrecht valt in duigen: Het is doodzonde

Emotioneel afscheid van FC Utrecht valt in duigen: "Het is doodzonde"

Gepubliceerd: dinsdag 22 mei 2018 om 12:24di 22-05-2018 om 12:24

Het afscheid van FC Utrecht valt Yassin Ayoub zwaar, héél zwaar. De 24-jarige middenvelder verkast in de zomer transfervrij naar Feyenoord. Zaterdagavond, direct na zijn allerlaatste wedstrijd namens de FC, werd Ayoub overmand door emoties. 

"Ik ben emotioneel. Je beseft dat er een einde is gekomen aan het tijdperk dat ik hier ben geweest", zei Ayoub met tranen in zijn ogen tegen onder meer De Telegraaf. "Tien jaar is niet niks. Ik had natuurlijk willen afsluiten met het halen van Europees voetbal. Helaas heeft het niet zo mogen zijn. Ik moet dit nu even verwerken. Het is doodzonde dat het zo is gelopen."

Utrecht verloor de finale van de play-offs van Vitesse. Komend seizoen speelt Ayoub tégen zijn grote liefde. "Ik zal FC Utrecht mijn hele leven in mijn hart blijven meedragen. In het voetbal is het altijd zo dat er ergens een keer een einde aan komt. Of het nu einde carrière is, of een volgende stap. In dit geval is het een volgende stap. Natuurlijk zit daar ook een mooie kant aan, maar op dit moment is het toch even moeilijk."

Lees ook: Emotionele Ayoub vecht tegen tranen voor camera FOX: "In een flits"

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Poll

Wordt Ayoub een succes bij Feyenoord?

(6173 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws