Vitesse lijkt succesvolle Chelsea-huurling kwijt te raken: Ik wacht alles af

Vitesse lijkt succesvolle Chelsea-huurling kwijt te raken: "Ik wacht alles af"

22-05-2018 13:43
39

Het lijkt erop dat Matt Miazga zijn laatste wedstrijd heeft gespeeld voor Vitesse. Volgens dagblad de Gelderlander is de kans dat de Amerikaanse verdediger nóg een jaar in Arnhem speelt 'gering'. 

Miazga (22) werd de afgelopen twee seizoenen door Chelsea gestald in het Gelredome. Het waren twee goede jaren, met winst van de KNVB Beker (2017) én de play-offs voor Europees voetbal.

"De KNVB Beker is natuurlijk groter. Maar dit is óók een prijs. Europees voetbal", zegt Miazga. "Voor mij persoonlijk zit de waarde van twee jaar Vitesse in mijn persoonlijke groei. Ik heb hier ontzettend veel geleerd. Elk aspect van mijn spel is verbeterd. Ik heb meer dan zeventig wedstrijden gespeeld voor Vitesse. Dat is een hoop bagage voor de toekomst."

Vitesse wil de international graag nóg een jaar huren. De kans is klein dat dit daadwerkelijk gebeurt, weet de Gelderlander. "Ik wacht alles af. Het is nu eerst even genieten en dan op pad met Team USA. Het slot van dit seizoen bij Vitesse is alvast geweldig", besluit Miazga.