Kritische Perez: Ik vond hem helemaal zichzelf niet in het begin

Kritische Perez: "Ik vond hem helemaal zichzelf niet in het begin"

22-05-2018 17:33
15

Kenneth Perez vindt dat Dick Advocaat pas in de slotfase van de competitie zichzelf is geworden. De Deense analist is van mening dat de zeventigjarige trainer zich anders gedroeg in zijn beginperiode bij Sparta. Daar heeft hij kritiek op.

"Ik heb het al veel eerder gezegd: ik vond hem helemaal zichzelf niet in het begin", zegt Perez bij het programma Natafelen met Kees van FOX Sports. "Met het rondbrengen van die bitterballen (tijdens een persconferentie, red). De journalisten moeten mij allemaal leuk vinden en wat ben ik leuk. Pas op het laatst is hij zichzelf geworden, dat felle. Ik miste de eerste anderhalve maand echt het vuur."

Valentijn Driessen van De Telegraaf vindt dat Advocaat de spelers van Sparta gaan vertrouwen heeft gegeven. "Dat hebben we allemaal geconstateerd. Hij bleef maar zeuren over zijn spelers. Na iedere wedstrijd zei hij: wat ik nu weer heb meegemaakt en oh, wat ik nu weer gezien heb. De volgende wedstrijd stelde hij vier anderen op en die deden precies hetzelfde. Dan kweek je geen vertrouwen."