Zaakwaarnemer Dembélé speculeert over vertrek bij Spurs: 'Er speelt veel'

Zaakwaarnemer Dembélé speculeert over vertrek bij Spurs: 'Er speelt veel'

23-05-2018 09:20
16

Mousa Dembélé, sterspeler van Tottenham Hotspur, ondertekent voorlopig géén nieuw contract in Londen. De zaakwaarnemer van de Belgische middenvelder laat dat weten in een interview met het Belgische Voetbalnieuws. 

De verbintenis van de dertigjarige Dembélé bij Spurs loopt in 2019 af. "Hij heeft een fantastisch seizoen gespeeld en er beweegt heel veel rond hem. Er is veel interesse binnen en buiten Europa. We gaan het WK afwachten en ik hoop dat hij speelt in Rusland, want hij verdient dat na zo een topseizoen", aldus zaakwaarnemer Tom de Mul. "Voorlopig gaat Mousa niet bijtekenen."

Dembélé en landgenoot Jan Vertonghen hebben een uitstekend seizoen achter de rug bij Tottenham. "Om eerlijk te zijn: ik ga niet zeggen dat ik dit 100% had verwacht, maar Mousa is natuurlijk een supertalent. Dat ziet iedereen", aldus De Mul.

"Jan heeft zich iets later ontwikkeld, maar ik zag hem altijd als een heel groot talent dat een grote carrière zou maken. Hij had altijd een goede mentaliteit, gecombineerd met zeer veel kwaliteiten. Het zijn twee toppers en ik denk dat er op dit moment geen betere linker centrale verdediger is dan Jan."

Volgens Engelse en Belgische media aast Dembélé op een lucratieve transfer. Juventus en enkele ploegen uit China hebben naar verluidt een oogje op de oud-speler van Fulham, AZ en Willem II.