'Ik zou meekunnen bij een Eredivisie-middenmoter, maar ben daar niet klaar voor'

'Ik zou meekunnen bij een Eredivisie-middenmoter, maar ben daar niet klaar voor'

23-05-2018 17:20
28

Royston Drenthe overweegt niet om terug te keren in de voetballerij. De 31-jarige ex-prof kan naar eigen zeggen mee bij een middenmotor in de Eredivisie, maar kiest daar bewust niet voor.

"Het is niet zo dat ik in een fase zit dat ik me op een ding wil focussen, dat ik mezelf aan ga bieden en stage ga lopen in de hoop dat ik daar mag voetballen", zegt Drenthe bij Andy in de Auto. "De kwaliteiten zijn er. Dat heb ik laatst ook weer kunnen zien in een oefenwedstrijd met de Suriprofs tegen Fortuna Sittard."

"Er spelen veel behendige jongens bij Fortuna. Die stop je niet zomaar af als je daar niet de kwaliteiten voor hebt. Ik zou vast meekunnen bij een leuke Eredivisie-middenmoter, maar dan moet ik me daarop focussen en ik weet niet of ik daar klaar voor ben."

Drenthe probeert dat uit te leggen. "Het is een hele switch in m'n leven. Ik weet ook niet of het mij de gelukkige man gaat maken die ik nu ben. Ik ben als voetballer heel gelukkig geweest, maar de laatste jaren was ik niet de gelukkige man die ik hoorde te zijn."

No Poll