Ten Hag: Ook daar moet je respect voor hebben. Handig is het echter niet

Ten Hag: "Ook daar moet je respect voor hebben. Handig is het echter niet"

23-05-2018 17:39
32

Erik ten Hag vindt het niet terecht dat een aantal Ajax-supporters Hakim Ziyech heeft uitgefloten. Ziyech maakte na zijn doelpunt tegen NAC Breda een gebaar richting de Ajax-fans, iets wat Ten Hag ook niet goedkeurt. 

"De supporters hebben hem de prijs gegeven voor beste Ajacied van het Jaar. Dan zie je dat een veel groter gedeelte hem in de armen heeft gesloten", zegt Ten Hag tegen FOX Sports. "Een klein gedeelte overstemt blijkbaar. Dat is zonde en dat verdient hij niet. Ik heb regelmatig iets gezegd over hoe ik hem zie als speler en hoe belangrijk hij voor Ajax is."

Ziyech maakte een gebaar naar de Ajax-supporters nadat hij scoorde tegen NAC. Dat keurt Ten Hag af. "Daar heb ik ook weleens met hem over gesproken. Het is niet verstandig, maar ieder mens heeft emoties. Ook daar moet je respect voor hebben. Handig is het echter niet."

Ziyech lijkt komende zomer te vertrekken bij Ajax. De 25-jarige middenvelder schuift de beslissing over zijn toekomst voor zich uit tot na het WK. Ten Hag: "Ik gun hem een transfer. Als er een goede club komt.."