Van Geel deelt Feyenoord-contract uit: We geven hem de kans

Van Geel deelt Feyenoord-contract uit: "We geven hem de kans"

24-05-2018 12:30
14

Feyenoord heeft Jaron Vicario vastgelegd. De achttienjarige aanvaller signeerde donderdagochtend zijn eerste profcontract in Rotterdam-Zuid. Daar is hij blij mee.

Vicario speelt bij Feyenoord O19 en heeft van technisch directeur Martin van Geel een contract voor een jaar gekregen. Er is een optie om met een jaar te verlengen. "Ik ben ontzettend blij dat ik een contract heb mogen tekenen bij de mooiste club van Nederland", vertelt de jongeling op de clubsite van Feyenoord.

"Dit contract is een grote stimulans voor me en tegelijkertijd besef ik ook dat ik me moet blijven ontwikkelen, want ik ben er nog lang niet. Ik zal mijn best blijven doen, zodat ik hopelijk over een paar jaar in De Kuip kan gaan spelen."

Vicario speelt pas sinds de zomer van 2016 bij Feyenoord. Hij werd overgenomen van VV Spijkenisse, een partnerclub van Feyenoord. Van Geel: "Ondanks het relatief korte tijdsbestek dat Jaron in onze opleiding zit, heeft hij zich goed ontwikkeld. Dit contract heeft hij dus helemaal zelf afgedwongen. We geven hem de kans om door te groeien in de Beloften volgend seizoen, met hopelijk De Kuip als eindstation voor hem."