Update: De Graafschap heeft tweede aanwinst binnen: 'Al een tijdje op het oog'

Update: De Graafschap heeft tweede aanwinst binnen: 'Al een tijdje op het oog'

Gepubliceerd: donderdag 24 mei 2018 om 14:01do 24-05-2018 om 14:01

De Graafschap gaat zich versterken met Mohamed Hamdaoui, meldt de Gelderlander donderdag. De 24-jarige middenvelder annex aanvaller komt transfervrij over van Telstar, de tegenstander van De Graafschap in de tweede ronde van de play-offs om promotie.

Hamdaoui was in het duel tussen Telstar en De Graafschap een van de uitblinkers aan de zijde van De Witte Leeuwen. In beide wedstrijden presteerde hij het om een vrije trap van grote afstand binnen te schieten. Telstar trok uiteindelijk aan het kortste eind en zag De Graafschap doorgaan naar de finales, waarin Almere City eraan moest geloven. 

Hamdaoui was voor Telstar actief bij Go Ahead Eagles en FC Dordrecht. Ook speelde hij in de jeugd van Vitesse en Ajax. Hamdaoui is de tweede zomeraanwinst van De Graafschap. De promovendus verzekerde zich eerder al van de komst van Jordy Thomasson. De spits komt over van Helmond Sport.

Update 14.00: De Graafschap heeft de komst van Hamdaoui bevestigd. 'De man van de mooie vrije trappen in de play-offs', schrijft de club op Twitter. "We Hadden Mo al een tijdje op het oog. Hij is een behendige en snelle aanvaller, die goed op de linkervleugel uit de voeten kan en een prima vrije trap heeft. Dat hebben we recent nog gemerkt tijdens de play-offs", legt manager voetbalzaken Peter Hofstede uit op de clubsite. 

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Een goede zet van De Graafschap?

Ja
90%
Nee
10%
(875 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws