Feyenoord heeft gewenste assistent binnen: opvolger Wouters tekent voor twee jaar

Feyenoord heeft gewenste assistent binnen: opvolger Wouters tekent voor twee jaar

Gepubliceerd: vrijdag 25 mei 2018 om 11:07vr 25-05-2018 om 11:07

Denny Landzaat keert terug bij Feyenoord. De 42-jarige oud-international wordt in De Kuip de nieuwe assistent-trainer van Giovanni van Bronckhorst. Hij is in die rol de opvolger van Jan Wouters, die moest vertrekken.

De Rotterdammers melden vrijdag dat er een akkoord is bereikt met AZ over de komst van Landzaat. De Alkmaarders leken de voormalige middenvelder eerder nog aan zijn contract te houden. De overgang naar Feyenoord betekent voor Landzaat een terugkeer naar de club waar hij tussen 2008 en 2010 als speler actief was. Hij tekent een contract voor twee seizoenen.

Martin van Geel, die tijdens zijn periode bij Willem II en AZ al eerder samenwerkte met Landzaat, is blij met de invulling van de functie van assistent-trainer. "Met de komst van Landzaat en de contractverlengingen van Jean-Paul van Gastel, Khalid Benlahsen, Roy Makaay en Arno Philips is de technische staf voor komend seizoen rond", laat de technisch directeur weten op de clubsite.

Na zijn afscheid als speler ging Landzaat in 2014 aan de slag in de jeugdopleiding van AZ. Hij deed de afgelopen jaren ervaring op als jeugd- en specialistentrainer. Afgelopen seizoen was hij assistent-trainer van Martin Haar bij Jong AZ.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws