'City zet PSV in wachtkamer en wil clausule; zaterdag weer gesprek met Heerenveen'

'City zet PSV in wachtkamer en wil clausule; zaterdag weer gesprek met Heerenveen'

25-05-2018 20:20
56

PSV lijkt Angelino dit weekend nog niet te kunnen verwelkomen. Zowel de landskampioen als de Spaanse linksback is door Manchester City in de wachtkamer geplaatst.

Het lijkt er wel op dat PSV en City een akkoord gaan bereiken over de transfersom, maar er is op dit moment nog een verschil tussen vraag en aanbod. Dat meldt het Eindhovens Dagblad. PSV wil voor vijf miljoen euro zakendoen, City hoopt op een hoger bedrag.

Dat is nog niet alles, want de Premier League-kampioen wil naar verluidt ook een terugkoopgarantie. Daar wordt onder meer nog over gesproken, schrijft het ED. Een akkoord is er dus nog niet, maar wordt wel verwacht. Technisch manager Marcel Brands hoopt alles voor 1 juni af te ronden, de datum waarop hij officieel onder contract staat bij Everton.

Dumfries
Brands hervat komende zaterdag de gesprekken met sc Heerenveen over Denzel Dumfries. De rechtsback is op het moment met Jong Oranje in Zuid-Amerika en speelt vrijdagavond een oefenduel met Bolivia (22.00). Volgens de berichten heeft PSV vier miljoen op Dumfries geboden, maar mikt Heerenveen op een bedrag van rond de zeven miljoen. Dumfries zelf wil graag naar PSV.