'De Jong is transferprioriteit nummer een, daarna Guidetti; Dost niet haalbaar'

'De Jong is transferprioriteit nummer een, daarna Guidetti; Dost niet haalbaar'

Gepubliceerd: zaterdag 26 mei 2018 om 10:14za 26-05-2018 om 10:14

Naast Luuk de Jong staat ook John Guidetti op het lijstje van Club America. De Mexicaanse club is druk op zoek naar een versterking voor de spitspositie voor komend seizoen. Club America wilde ook Bas Dost, maar die lijkt niet haalbaar.

Naar verluidt is Luuk de Jong transferdoelwit nummer een, maar mocht de spits van PSV om wat voor reden niet haalbaar zijn, dan wordt er doorgeschakeld naar Guidetti. Dat melden diverse Mexicaanse media, waaronder Record. Guidetti, ex-Feyenoord, staat momenteel onder contract bij Celta de Vigo, maar die club heeft hem de tweede helft van het afgelopen seizoen verhuurd aan Deportivo Alavés. Daar kwam hij in zeventien wedstrijden tot drie doelpunten.

Volgens Record heeft Club America contact gezocht met De Jong, Dost en Guidetti. Dost is in een eerder stadium al gecontacteerd. Hij heeft verreweg de beste statistieken, maar lijkt niet haalbaar voor de Mexicaanse topclub. Club America is doorgeschakeld naar De Jong. Volgens de berichten is de PSV-spits afgelopen week in Mexico geweest voor een rondleiding bij Club America. Het is niet bekend wat nu de status is.

Record schrijft ook dat het mogelijk is dat Club America niet in zee gaat met een Europeaan, maar voor versterkingen rond gaat kijken in Zuid-Amerika. De club wil de selectie nog voor de start van het nieuwe seizoen rond hebben.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Poll

Wat is de beste optie?

(1421 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws