Ajax versterkt zich met jong talent (13) van VVV, twee spelers naar PSV

Ajax versterkt zich met jong talent (13) van VVV, twee spelers naar PSV

27-05-2018 23:02
58

Ajax heeft zich voor na dit seizoen versterkt met David Kalokoh, een dertienjarige jeugdspeler van VVV-Venlo. Kalokoh speelde het afgelopen seizoen voornamelijk bij VVV O15, terwijl nog voor VVV O13 mocht spelen. Ook vertrekken er jeugdspelers naar PSV en NAC Breda.

VVV wist eerder al dat de elfjarige Raf Vullers en vijftienjarige Naim Matoug naar PSV verhuizen. Nu maakt de club bekend dat Kalokoh het geel-zwart van VVV inruilt voor het rood-wit van Ajax. Sem Custers (19), keeper van VVV O19, maakt de overstap naar NAC.

Kalokoh speelde al sinds zijn zevende bij VVV en gaat volgend seizoen bij Ajax in het O14-elftal spelen. 'Wij feliciteren David Kalokoh met zijn overstap naar Amsterdam en wensen hem veel succes toe!', schrijft de club op de website.

'De VVV-Venlo Jeugdopleiding timmert aardig aan de weg. Naast de vier behaalde kampioenschappen van de jeugdteams dit seizoen wordt dit ook duidelijk door de interesse van de Top Drie in de Venlose jeugdspelers', communiceert de club verder nog.