ADO Den Haag zwaait pechvogel Kishna uit: 'Dat is de grootste teleurstelling'

ADO Den Haag zwaait pechvogel Kishna uit: 'Dat is de grootste teleurstelling'

28-05-2018 11:03
16

ADO Den Haag overweegt om Ricardo Kishna opnieuw te huren van SS Lazio. Directeur voetbalzaken Jeffrey van As vertelt dat voor de camera van Studio ADO. De rentree van Kishna op de Nederlandse velden werd dit seizoen een fiasco. 

In september raakte Kishna onmiddellijk zwaargeblesseerd. Sindsdien kwam hij niet meer in actie voor ADO. "Een fitte Kishna is voor ADO natuurlijk een goede speler", aldus Van As. "Als je kijkt naar dit seizoen, is dat natuurlijk de grootste teleurstelling."

"Hij is nu hard aan het werk om honderd procent fit te worden - alleen is-ie dat nog niet. We zijn er wel van overtuigd dat hij dat gaat worden. Per 1 juli is Kishna gewoon weer speler van Lazio. Of wij hem ergens in augustus wellicht weer gaan toevoegen, dat zou kunnen. Het belangrijkste voor hem is dat hij eerst honderd procent fit wordt."

Meijers
Met ADO-captain Aaron Meijers is nog altijd geen akkoord bereikt over contractverlenging. De verbintenis van de routinier loopt eind juni af. "We zijn er nog niet uit. Aaron heeft de ambitie om ooit nog in het buitenland te spelen. Of er wat speelt? Dat zal ongetwijfeld. Dat is niet mijn ding. Wij willen hem graag behouden."