Driessen over Van der Vaart: 'Moeten ze niet aan beginnen. Kan echt niet'

Driessen over Van der Vaart: 'Moeten ze niet aan beginnen. Kan echt niet'

28-05-2018 19:29
30

Telstar moet niet aan Rafael van der Vaart beginnen, stelt Valentijn Driessen van De Telegraaf. Van der Vaart deed zondagmiddag mee tijdens de afscheidswedstrijd van Dirk Kuyt in De Kuip, maar liet volgens Driessen geen verpletterende indruk achter. 

"Ik begrijp nu ook waarom Rafael van der Vaart geen minuut heeft gespeeld bij FC Midtjylland (Van der Vaart speelde er in totaal zes, red.). Ik slanker dan hij? Dat kun je wel stellen, ja", grapt Driessen in gesprek met RTV Rijnmond. Telstar is de afgelopen tijd gelinkt aan Van der Vaart, maar de Jupiler League-club doet er volgens Driessen goed aan om hem niet te contracteren. "Daar moeten ze echt niet aan beginnen."

"Dat kan echt niet. Inzicht heeft hij wel, want hij zette iemand nog alleen voor de keeper. Maar dit is veteranentempo. Rafael heeft geen jasje uitgedaan, maar er een paar aangedaan", doelt hij op zijn gewicht.

Driessen heeft wel genoten van de voetbalmiddag in De Kuip. "Een paar gasten van het Nederlands elftal liepen de benen uit hun lijf. Kongolo stond te verdedigen alsof het Feyenoord - Ajax was. Bosschaart ook. Hij hield het ook nog negentig minuten vol, onze IS-strijder (Bosschaart heeft een lange baard, red.). Wat je wil is dat Dirk in het middelpunt staat. (...) Het is leuk om die spelers te zien."