FC Twente ziet aanvaller na vijf seizoenen naar competitiegenoot gaan

FC Twente ziet aanvaller na vijf seizoenen naar competitiegenoot gaan

28-05-2018 21:31
15

Siebe Schets heeft bij FC Dordrecht een overeenkomst voor twee seizoenen ondertekend. De twintigjarige aanvaller komt over van FC Twente, dat hem het afgelopen half jaar al verhuurde aan Go Ahead Eagles. Zijn contract in de Grolsch Veste liep deze zomer af.

Schets, die tevens twee seizoenen in de jeugd van Feyenoord speelde, kwam sinds 2013 uit voor FC Twente. Hij wachtte nog op zijn debuut in de hoofdmacht, maar kende bij Go Ahead wel al zijn vuurdoop in het betaalde voetbal. In Deventer stokte de teller bij drie duels, maar in de uitwedstrijd tegen RKC Waalwijk kwam hij wel reeds tot scoren. 

FC Dordrecht-trainer Gérard de Nooijer ziet, ondanks de uitzichtloze situatie die hij had bij FC Twente, wel potentie in Schets en maakte tegenover CTV Voetbal melding van zijn komst. De geboren Zeeuw speelde de meeste van zijn wedstrijden het afgelopen seizoen bij Jong FC Twente in de Derde Divisie, alvorens hij aan Go Ahead werd uitgeleend. In Dordrecht hoopt hij zijn carrière nieuw leven in te blazen.