PSV-transfer van '5 à 6 miljoen' bijna in kannen en kruiken: Aantal voorwaarden

PSV-transfer van '5 à 6 miljoen' bijna in kannen en kruiken: "Aantal voorwaarden"

29-05-2018 13:32
91

Enkel 'een aantal voorwaardes' staat een overstap van Angelino naar PSV nog in de weg. Clubwatcher Rik Elfrink vertelt in gesprek met Omroep Brabant dat de transfer van de Spaanse back van Manchester City naar Eindhoven bijna rond is. 

"PSV en Angelino komen er samen wel uit. Op dit moment is PSV nog met zijn huidige werkgever, Manchester City, in gesprek. Ze zijn nog in overleg over een aantal voorwaarden", wordt Elfrink - journalist van het Eindhovens Dagblad - dinsdagmiddag geciteerd

Wedden

Meer odds

Een terugkkoopclausule is mogelijk één van de agendapunten, denkt hij. "Dat heeft PSV bijvoorbeeld ook bij de transfer van Jeffrey Bruma gedaan. Bij een terugkoopclausule zou City de eerste gegadigde zijn om Angelino te kopen als ze daar in geïnteresseerd zijn."

Elfrink denkt dat de 21-jarige Angelino een prima versterking is voor kampioen PSV. Maar: "Dat moet hij natuurlijk dan maar wel even bewijzen. Hij heeft zich dit seizoen geweldig gemanifesteerd bij NAC Breda. Al ligt de druk bij PSV natuurlijk veel hoger. Dus dan zul je altijd moeten kijken of het hem lukt om aan te haken."

Naar verluidt moet PSV zo'n vijf à zes miljoen euro betalen aan City voor de vleugelverdediger.