'Steijn lijkt op weg naar VVV-uitgang; Limburgers spraken met mogelijke opvolger'

'Steijn lijkt op weg naar VVV-uitgang; Limburgers spraken met mogelijke opvolger'

31-05-2018 08:46
24

Volgens dagblad de Limburger heeft VVV-Venlo woensdag uitgebreid gesproken met Jurgen Streppel. Dat gesprek ging mogelijk over de opvolging van Maurice Steijn, die op weg lijkt naar het buitenland, schrijft de krant.

Steijn en VVV leken elkaar te gaan vinden in een contractverlenging, maar dat is allesbehalve zeker. De Limburger sluit niet dat Streppel in Limburg was om te praten over de trainerspositie in Limburg, mogelijk omdat Steijn vertrekt naar het buitenland. Steijn gaf aan dat hij niets voelde voor een transfer naar een andere Nederlandse club. Het buitenland behoort wél tot de mogelijkheden.

Steijn 'zou nu ver zijn' met een buitenlandse club, aldus de krant. Het is niet bekend om welke club het gaat. Steijn schijnt wel nog steeds een serieuze kandidaat te zijn bij de Engelse club Ipswich Town, dat vorig seizoen ook al interesse had in de succestrainer van VVV. De Limburger heeft Steijn om een reactie gevraagd, maar de trainer wil niets zeggen.

Algemeen directeur Marco Bogers en technisch manager Stan Valckx bevestigen dat er uitgebreid gesproken is met Streppel. "We hebben een gesprek gehad met Jurgen, maar dit ging vooralsnog niet over de opvolging van Maurice Steijn."