Engeland in shock door plotseling overlijden van League Two-belofte (18)

Engeland in shock door plotseling overlijden van League Two-belofte (18)

Gepubliceerd: vrijdag 1 juni 2018 om 13:12vr 01-06-2018 om 13:12

Engeland is in shock door de plotselinge dood van Ryan Evans. De achttienjarige jeugdspeler van League Two-club Mansfield Town werd thuis gevonden.

Evans overleed vorige week. Vrijdag maakten zijn familie en Mansfield Town zijn dood bekend. De doodsoorzaak is vooralsnog onbekend. Evans was de aanvoerder van Mansfield Town O18 en stond op het punt de overstap te maken naar het O21-team van de League Two-club.

"We zijn allemaal diep bedroefd door de plotselinge dood van Ryan. In gedachten zijn we bij zijn familie", reageert jeugdtrainer Jamie McGuire op de clubsite. "Ryan was een fantastische leider, die altijd leergierig was. Zijn enthousiasme was niet te temmen. Om die reden maakte ik hem afgelopen seizoen ook aanvoerder. We zullen hem herinneren om zijn glimlach."

Stuart Taylor, voorzitter van Evans' oude club Quorn AFC, laat weten dat de dood van de talentvolle speler op dit moment wordt onderzocht door de politie. Van verdachte omstandigheden zou geen sprake zijn. "Ik heb gehoord dat hij in zijn slaap is overleden. We weten nog niet zeker of het gaat om een niet ontdekt hartprobleem."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws