FC Twente kan toeslaan: Het is de moeilijkste beslissing in mijn voetballeven

FC Twente kan toeslaan: "Het is de moeilijkste beslissing in mijn voetballeven"

01-06-2018 13:37
25

Niets lijkt een terugkeer van Ted van Leeuwen bij FC Twente nog in de weg te staan. De Deense club Esbjerg fB bevestigt vrijdag het vertrek van de technisch directeur.

Van Leeuwen beeïndigt op 1 juli zijn werkzaamheden in Denemarken, waarna hij aan de slag kan bij Twente. Het transferbrein wordt al langer genoemd als de man die na de degradatie van Twente de technische lijnen moet gaan uitzetten in de Grolsch Veste.

"Ik heb een geweldige tijd gehad in Esbjerg. Het is de moeilijkste beslissing in mijn voetballeven", zegt Van Leeuwen op de clubsite over zijn besluit om te stoppen. "Soms zijn er opties waar je geen nee tegen kunt zeggen. Ik heb in mijn tijd hier veel aanbiedingen gehad, maar ik bleef omdat ik van het leven en de mensen houd."

Verwacht wordt dat Van Leeuwen spoedig een contract ondertekent bij Twente. "Voor mij is het belangrijk dat ik mijn tijd bij Esbjerg goed afsluit. Ik heb hier heel veel vrienden gemaakt", besluit de oud-journalist, die tussen juni 2015 en oktober 2016 al td was bij Twente.