Katwijk-topscorer liet Jupiler League lopen: Dat miste ik eigenlijk een beetje

Katwijk-topscorer liet Jupiler League lopen: "Dat miste ik eigenlijk een beetje"

Gepubliceerd: vrijdag 1 juni 2018 om 22:36vr 01-06-2018 om 22:36

VV Katwijk-uitblinker Marciano Mengerink werd dit seizoen topscorer in de Tweede Divisie. Kort voor het einde van de competitie wilde FC Dordrecht de aanvaller inlijven, maar die bedankte.

Mengerink maakte dit seizoen 28 goals namens de kampioen van de Tweede Divisie, maar tot concrete interesse van clubs uit het betaalde voetbal hebben zijn prestaties (nog) niet geleid. Wel kreeg Dordrecht nul op het rekest van de spits. "Dat het uiteindelijk niks geworden is, heeft niks met mijn ambities te maken", vertelt Mengerink aan Voetbal in de Bollenstreek.

Ambitie heeft Mengerink zeker. "Ik zou zeker nog het betaalde voetbal in willen, alleen wel bij een club die de overtuiging heeft dat ik hun eerste spits word. Dat miste ik eigenlijk een beetje."

Mengerink had meer belangstelling verwacht nu het seizoen afgelopen is. "Gewoon als ik puur naar het afgelopen seizoen kijk, dan is dat het beste seizoen geweest dat ik tot nu toe gespeeld heb. 28 doelpunten, met maar één penalty. Er was altijd al wel wat belangstelling, maar daarom had ik misschien wel gedacht dat het dit seizoen iets meer zou zijn. Verder weet ik ook wel, dat ik de laatste wedstrijden niet optimaal gespeeld heb. Toen hebben een aantal clubs me wel bekeken."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws