Volgende Nainggolan-incident in België: 'Iemand gaat een ander plekje opzoeken'

Volgende Nainggolan-incident in België: 'Iemand gaat een ander plekje opzoeken'

02-06-2018 14:24
36

De toch al onrustige WK-voorbereiding van België heeft te maken gekregen een nieuw incident. Op het vliegtuig van de Rode Duivels blijkt een grote afbeelding van Radja Nainggolan te prijken.

De middenvelder van AS Roma was door bondscoach Roberto Martinez juist niet opgenomen in de WK-selectie, tot grote verbazing van de Belgische spelers en voetbalvolgers. Nainggolan heeft inmiddels zelf ook vernomen dat hij op één van de foto's van het WK-vliegtuig staat. 'Raad eens wie er hier gescoord heeft? Volgens mij gaat iemand een ander plekje opzoeken', laat hij weten in een Instagram Story, duidelijk doelend op Martinez.

Ook Marc Wilmots, de voorganger van Martinez, heeft zich met de discussie bemoeid. Volgens Wilmots is het onbegrijpelijk dat Nainggolan niet meegaat naar Rusland. "Hij moet eigenlijk altijd bij de 23 namen zijn die naar het WK gaan. Naar mijn gevoel behoort hij zelfs tot de beste drie Rode Duivels die we hebben. Maar goed, dat is ook maar een mening van een ex-bondscoach", vertelt Wilmots aan Sudpresse, geciteerd door Voetbal International.

Lees ook: Matras-gate in België: WK-selectie van Rode Duivels lekt zéér knullig uit