'Ziyech geeft jawoord en wacht onderhandelingen met Ajax af: eerste bod gedaan'

'Ziyech geeft jawoord en wacht onderhandelingen met Ajax af: eerste bod gedaan'

03-06-2018 23:10
108

Hakim Ziyech heeft zijn zinnen gezet op een transfer naar AS Roma, meldt Calciomercato in Italië. Het is voor de Italiaanse topclub nu zaak om een akkoord te sluiten met Ajax.

Calciomercato weet dat Roma al een 'ja' heeft gekregen van Ziyech en meldt ook dat Roma een eerste bod heeft neergelegd bij directeur spelersbeleid Marc Overmars. Eerder op zondag meldde La Gazzetta dello Sport al dat Ajax en Roma spreken over een transfer van Ziyech en dat Ajax zich niet soepel opstelt.

Het is niet bekend hoe hoog het bod is dat Roma heeft gedaan. Tevens is het niet bekend wat Ajax voor Ziyech wil hebben. Zeker is wel dat de stilist niet voor een kleine prijs op te halen is in Amsterdam. De middenvelder heeft dan wel aangegeven graag te willen vertrekken, maar ontpopte zich de afgelopen twee seizoenen tot een van dé uitblinkers van Ajax en heeft nog een contract tot de zomer van 2021. Daardoor weet Overmars dat hij een groot bedrag voor hem kan krijgen.

Ziyech gaf recentelijk aan dat hij pas na het WK de knoop doorhakt over zijn toekomst, maar als we Calciomercato mogen geloven dan heeft hij voor zichzelf al besloten dat hij graag de transfer naar de Serie A wil maken. Roma is ook in de markt voor Justin Kluivert (19).