Helmond Sport legt Belgische verdediger vast en doet PSV-speler aanbieding

Helmond Sport legt Belgische verdediger vast en doet PSV-speler aanbieding

Gepubliceerd: maandag 4 juni 2018 om 21:06ma 04-06-2018 om 21:06

Helmond Sport heeft met Joeri Poelmans een defensieve versterking binnengehaald. De linkervleugelverdediger heeft een tweejarig contract ondertekend, met een optie voor nog een jaar. De Jupiler League-club hoopt daarnaast Philippe Rommens te verwelkomen, meldt het Eindhovens Dagblad.

Poelmans (22) komt over van Lierse SK, de club die hij vier seizoenen diende. "Joeri is een jonge talentvolle speler die met zijn aanvallende drive goed bij Helmond Sport past. Het is een ambitieuze speler met een uitstekende mentaliteit", zegt algemeen directeur Leon Vlemmings op de website van Helmond Sport. Ook de back zelf laat weten content te zijn met de transfer. "Ik vind de mentaliteit in Helmond, het harde werken en de mouwen opstropen, goed bij mij passen als voetballer."

De nummer negentien van het voorbije Jupiler League-seizoen is daarmee nog niet uitgewinkeld. Zij hoopt ook Rommens te kunnen aantrekken. De twintigjarige middenvelder komt sinds 2006 uit voor PSV, dat zijn aflopende contract niet verlengt. Bij Jong PSV deed hij al de nodige ervaring op in het betaalde voetbal. Helmond Sport versterkte de gelederen eerder al met NAC Breda-huurlingen Diego Snepvangers, Bodi Brusselers en Richelor Sprangers. 

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws