'De Ligt kreeg rondleiding en wacht nu eventuele Ajax-onderhandelingen af'

'De Ligt kreeg rondleiding en wacht nu eventuele Ajax-onderhandelingen af'

04-06-2018 23:49
61

Matthijs de Ligt heeft de afgelopen dagen een bezoekje gebracht aan Juventus. De achttienjarige Ajacied is met zijn zaakwaarnemer naar Turijn afgereisd om de stad en het trainingscomplex van De Oude Dame te bekijken.

Dat wordt in Italië gemeld door Gianluca di Marzio en Sky Sport Italia. Di Marzio claimt dat hij bevestigd heeft gekregen dat Juventus serieus geïnteresseerd is in De Ligt. Van een transfer is echter nog lang geen sprake, maar De Ligt zelf lijkt niet onwelwillend tegenover een transfer naar de Serie A te staan, zo klinkt het.

Wedden

Meer odds

Sky meldt dat Juventus zich nog officieel moet gaan melden bij Ajax voor De Ligt, maar dat de jonge verdediger wel al een rondleiding heeft gekregen bij de Italiaanse club. Italiaanse media verwachten dat Juventus zich in Amsterdam gaat melden als een van de huidige centrale verdedigers deze zomer een transfer maakt. Detail: De Ligt speelde maandagavond een oefenwedstrijd met het Nederlands elftal in het stadion van Juventus tegen Italië. Dat duel eindigde in 1-1.

Ook clubs als FC Barcelona, Bayern München en enkele clubs uit Engeland zijn al met De Ligt in verband gebracht. Uit Engeland zou Tottenham Hotspur concreet geïnteresseerd zijn.