Openhartige Brenet: 'PSV verkocht mij een keihard nee. Voelde me ondergewaardeerd'

Openhartige Brenet: 'PSV verkocht mij een keihard nee. Voelde me ondergewaardeerd'

05-06-2018 20:40
46

Joshua Brenet heeft in een uitgebreid interview met Voetbal International gereageerd op zijn vertrek bij PSV. De vleugelverdediger had niet anders verwacht dan dat de club mee zou werken aan de transfer naar TSG Hoffenheim, nadat in de winterstop een droomtransfer naar Sevilla afketste.

"Ik heb me altijd heel bereidwillig opgesteld en als er dan zo'n mooie kans komt, hoopte ik dat PSV zou meewerken", vertelt een openhartige Brenet aan VI. "Ze riepen steeds dat er een andere linksback zou komen en toch verkochten ze mij een keihard nee. Ik voelde me toen echt ondergewaardeerd, je kunt het me niet aandoen dit te blokkeren."

Marcel Brands zei onlangs dat Brenet alle criticasters uitlacht met zijn transfer. Brenet countert: "Nee, het is gewoon een goede beloning voor mijn spel bij PSV. Misschien hebben de mensen die veel kritiek hadden, het niet zo goed gezien. Het is mooi dat Brands dit zegt, maar hoeveel waarde hebben die woorden? Hij heeft toch ook steeds geprobeerd een andere linksback te halen? Het is goed zo, het laat me koud nu."