'Broer van Oranje-international Narsingh tekent waarschijnlijk bij promovendus'

'Broer van Oranje-international Narsingh tekent waarschijnlijk bij promovendus'

05-06-2018 21:30
38

De Graafschap gaat de selectie waarschijnlijk versterken met Furdjel Narsingh. De dertigjarige aanvaller is transfervrij en de kans is volgens de Gelderlander groot dat hij een contract tekent bij de promovendus. 

De broer van Oranje-international Luciano Narsingh stond afgelopen seizoen onder contract bij SC Cambuur, waar hij overigens niet al te veel in actie kwam. Het contract van de aanvaller loopt deze zomer af en dus kan Narsingh op zoek naar een nieuwe uitdaging. Die lijkt hij te hebben gevonden bij De Graafschap: maandag meldde Omrop Fryslan al dat de partijen in gesprek zijn over een contract, dinsdag schrijft de Gelderlander dat 'de kans groot is' dat Narsingh daadwerkelijk tekent. 

Cambuur gaf de vleugelaanvaller de kans om een nieuw contract te tekenen, maar daar ging hij niet op in. Bij De Graafschap, dat komend seizoen in de Eredivisie speelt, kan Narsingh worden herenigd met trainer Henk de Jong. De twee werkten al samen bij Cambuur. Eerder kwam Narsingh uit voor PEC Zwolle, Telstar en FC Volendam.