'Spurs geeft gas: gesprekken met Man United over aanvaller van 40 miljoen euro'

'Spurs geeft gas: gesprekken met Man United over aanvaller van 40 miljoen euro'

06-06-2018 08:38
17

Tottenham Hotspur heeft van de komst van Anthony Martial naar Londen een prioriteit gemaakt. Er staan op korte termijn gesprekken gepland met Manchester United over een transfer van de Franse aanvaller. Dat meldt The Daily Mail woensdag. 

De 22-jarige Martial zat afgelopen seizoen vaker op de bank dan hem lief is. Omdat de pijlsnelle aanvaller géén dragende kracht is op Old Trafford, ging een selectie voor het WK 2018 met Frankrijk aan zijn neus voorbij. Martial wil graag verkassen, weet The Daily Mail, en Spurs is de grote favoriet om hem in te lijven. 

In 2015 betaalde United dik 40 miljoen euro - exclusief bonussen - aan AS Monaco voor Martial. Tottenham zal minimaal een dergelijk bedrag op tafel moeten leggen om hem drie jaar later naar Londen te halen. Mogelijk wordt Spurs-verdediger Toby Alderweireld in de onderhandelingen betrokken. Manager José Mourinho ziet de Belg graag komen. 

Mauricio Pochettino heeft van voorzitter Daniel Levy de belofte gekregen dat er deze zomer veel geld geïnvesteerd kan worden in de selectie. De Argentijnse trainer kan naar verluidt ruim 110 miljoen euro besteden aan versterkingen. Martial zou in de ogen van Pochettino de ideale adjudant voor goalgetter Harry Kane zijn.