Breuk tussen De Graafschap en populaire basisspeler: Ik heb niks gehoord

Breuk tussen De Graafschap en populaire basisspeler: "Ik heb niks gehoord"

07-06-2018 11:18
35

Filip Bednarek is teleurgesteld in De Graafschap. Na de promotie naar de Eredivisie gaf hij aan open te staan voor een langer verblijf, maar de Poolse doelman hoorde niets meer van de club.

Het contract van Bednarek loopt af, waardoor hij zijn laatste wedstrijd voor De Graafschap waarschijnlijk heeft gekeept. "Als we zouden promoveren zou ik open staan voor een langer verblijf en zou er een gesprek komen. Maar blijkbaar kom ik niet in de plannen voor", zegt de 25-jarige doelman vanaf zijn vakantieadres tegen Regio8.

Wedden

Meer odds

Bednarek was de afgelopen twee seizoenen de nummer één van trainer Henk de Jong. "We zijn nu drie weken verder en ik heb nog niks gehoord. Dat lijkt me dan een gesloten boek, want er worden voldoende spelers gecontracteerd", wijst hij op het vastleggen van Daryl van Mieghem, Stef Nijland, Furdjel Narsingh, Mohamed Hamdaoui en Jordy Thomassen.

De situatie is niet nieuw voor Bednarek. "Dit is al de derde keer in mijn prille carrière dat ik transfervrij ben. De vorige twee keer kwam het goed terwijl ik geen duels had gespeeld. Nu heb ik er meer dan tachtig gespeeld en een goed seizoen met promotie achter de rug."