'Arias moet droomtransfer uit het hoofd zetten: Juventus hoest 40 miljoen euro op'

'Arias moet droomtransfer uit het hoofd zetten: Juventus hoest 40 miljoen euro op'

10-06-2018 12:08
50

Een mogelijke droomtransfer voor Santiago Arias naar Juventus lijkt van de baan. Italiaanse kranten schrijven zondag dat de kampioen van Italië zich zeer waarschijnlijk gaat versterken met Joao Cancelo. 

PSV'er Arias werd de afgelopen maanden meerdere malen in verband gebracht met Juve. Onlangs zei de Colombiaanse WK-ganger nog dat het 'een droom zou zijn' om Eindhoven in te ruilen voor Turijn. 

Juventus, dat Stephan Lichtsteiner naar Arsenal zag verkassen en daarom een nieuwe rechtervleugelverdediger nodig heeft, lijkt nu echter voor een andere speler te opteren. Onder meer Tuttosport weet dat De Oude Dame in onderhandeling is met Valencia over Cancelo. 

De 24-jarige Portugees werd afgelopen seizoen uitgeleend aan Internazionale. Een optie tot koop is niet gelicht. Juve zou bereid zijn om een slordige 40 miljoen euro op tafel te leggen voor Cancelo. Mogelijk wordt de Kroatische aanvaller Marko Pjaca betrokken in de deal. Tuttosport stelt dat de overstap van Cancelo mogelijk binnen enkele dagen wordt afgerond.