Van der Sar kijkt naar Manchester United: Nog twee of drie versterkingen nodig

Van der Sar kijkt naar Manchester United: "Nog twee of drie versterkingen nodig"

11-06-2018 16:29
68

Manchester United moet een grote inhaalslag maken op Manchester City om volgend seizoen wél kampioen van Engeland te worden. Dat stelt Edwin van der Sar.

Manchester United eindigde het Premier League-seizoen op de tweede plaats, maar de achterstand op stadgenoot Manchester City was enorm: negentien punten. Diogo Dalot (FC Porto) kwam al naar Old Trafford, terwijl Fred (Shakhtar Donetsk) in aantocht is. Van der Sar denkt dat er meer versterkingen nodig zijn om te kunnen wedijveren met City.

"Laten we hopen dat José Mourinho volgend seizoen succes kan boeken met een aantal aankopen en goed voetbal", aldus de Ajax-directeur, geciteerd door The Daily Star. "Misschien is het ook wel ingewikkelder, omdat er veel meer geld omgaat in de voetbalwereld. Kleinere clubs worden ook groter."

"Hopelijk kan United het gat dichten", vervolgt Van der Sar, die zes jaar onder de lat stond bij Manchester United. "Ze zijn op de tweede plek geëindigd en hebben de FA Cup-finale verloren... Ik denk dat er nog twee of drie versterkingen nodig zijn om op het level van City te komen."