'De Jong begint te twijfelen over buitenland en denkt serieus na over PSV-aanbod'

'De Jong begint te twijfelen over buitenland en denkt serieus na over PSV-aanbod'

12-06-2018 07:24
51

Luuk de Jong blijft mogelijk toch behouden voor PSV. Volgens het Eindhovens Dagblad denkt de spits er serieus over na om zijn contract bij de landskampioen te verlengen.

De veertienvoudig Oranje-international ligt nog tot de zomer van 2020 vast in Eindhoven, maar heeft een aanbieding gekregen om voor één seizoen bij te tekenen. De Jong was aanvankelijk van plan om deze zomer op zoek te gaan naar een nieuwe aanbieding. Het Mexicaanse Club América werd nadrukkelijk genoemd als mogelijke nieuwe werkgever, maar De Jong zelf lijkt niet van plan om de Atlantische Oceaan over te steken. Volgens het ED is er verder geen concrete interesse.

PSV ziet in De Jong één van de steunpilaren voor komend seizoen, aangezien hij de enige ervaren centrumspits is waar de Eindhovenaren op kunnen rekenen. Maximiliano Romero (19) wacht door slepend blessureleed nog altijd op zijn debuut in de hoofdmacht. Sam Lammers (21) zal komend seizoen verhuurd worden en ook Donyell Malen (19) lijkt nog vlieguren te moeten maken, al dan niet bij Jong PSV.